Het tennispark

Het tennispark is in augustus 2020 volledig vernieuwd. Er zijn 4 nieuwe kunstgrasbanen gerealiseerd, verlichting is vernieuwd, het hekwerk is vernieuwd en de bestrating is vernieuwd. Dit is mede mogelijk gemaakt door een aantal vrijwilligers maar onder leiding van Richard en Arjan!

Op ons sportcomplex aan het Groot Zuideveld liggen onze 4 kunstgrasbanen.
Door de verlichting op 4 banen kan ’s avonds tot 22:30 uur worden getennist.

Vanuit ons fraaie clubhuis (in 2016 helemaal opgeknapt en uitgebreid) heeft u een schitterend uitzicht over alle banen van ons door bomen omzoomde complex. Het clubhuis is een gezellige ontmoetingsplaats vóór of ná het tennissen. Het heeft een grote keuken en een gezellige ruime bar met een ruim en betaalbaar assortiment aan eten en drinken. Het interieur is tennispraktisch, maar doet huiselijk aan. In de zomer kunt u genieten op onze zonnige terrassen rondom en naast het clubhuis. Het clubhuis is voorzien van kleedkamers met douches en toiletgroep.

In het zomerseizoen is ons clubhuis (meestal) geopend van 19:00 – 23:30 uur. ’s Avonds is de baanverlichting aan tot 22:30 uur, maar bij speciale evenementen zoals het open toernooi en de clubkampioenschappen kan dat langer zijn. Bij T.V. Groot Zuideveld hebben wij de kantine in eigen beheer. Het voordeel hiervan is dat de prijzen van de consumpties relatief laag zijn en dat er jaarlijks een aantrekkelijk en ook noodzakelijk bedrag in de clubkas vloeit. Dit betekent wel dat wij als leden zelf aan het werk moeten achter de bar. Natuurlijk wordt u vooraf wegwijs gemaakt in het reilen en zeilen van de barwerkzaamheden. Het doen van bardiensten geeft alle leden de mogelijkheid de medeleden (beter) te leren kennen en sportieve contacten aan te knopen.

Wij hebben een prettige en sportieve sfeer op en rond onze banen en in en om ons clubhuis.