Informatie jeugdleden

-         Na betaling van de contributie ligt er eind maart in de kantine je pasje klaar. Als je mee wil doen aan de competitie of toernooien moet er op je pasje ook een foto staan. Deze foto kan je mailen naar Rob van Otterloo van de leden administratie mail : ledenadministratie@groot-zuideveld.nl

Dit hoeft niet elk jaar.

-         In de maanden april t/m september mogen jeugdleden tot 18:30 uur gebruik maken van de banen.

Van oktober t/m maart zijn de banen alleen ’s middags beschikbaar maar niet op zaterdag middag.

Het spreekt voor zich dat als je weggaat en er niemand meer op de baan is dat je dan het hek weer op slot doet.

-         Elke woensdag hebben wij van 18.30 tot 20.30 uur 2 banen ter beschikking. We spelen wedstrijden maar we doen ook leuke spelletjes die met tennis te maken hebben, het is een gratis training die aangeboden zal worden door leden van de tennisvereniging: Groot-Zuideveld.

-         Als de banen in de winter niet bespeelbaar zijn door sneeuw of ijsvorming op de baan zal dit op de home page van deze website te lezen zijn.

-          Elk jaar kan je meedoen aan de voor- en najaarscompetitie. Hiervan ontvang je op tijd bericht van de jeugdcommissie om je hiervoor in te schrijven.  Als onze vereniging geen volledig team kan samenstellen  proberen wij toch of je mee kan doen. Er wordt dan centraal gezocht samen met alle verenigingen uit onze regio of we wat kunnen koppelen.

Deze inschrijving is niet vrijblijvend, boetes voor terugtrekken worden aan de vereniging doorberekend.

Je bent natuurlijk vrij om mee te doen aan alle andere toernooien.  

Kijk eens op www.toernooi.nl 

-         De jeugdcommissie organiseert door het jaar heen diverse activiteiten waaraan je mag meedoen zoals o.a. de Nieuwjaarsbingo, Lentetoernooi, Vriendjes – vriendinnetjes toernooi, Mini – Maxi toernooi , Clubkampioenschappen  en nog veel meer.

Als er nog andere vragen zijn dat kunnen jullie bij de jeugdcommissie terecht. Dit geld ook voor eventuele problemen, klachten of goede ideeën.

Wij wensen jullie in ieder geval véél tennisplezier.

Groetjes,

Jeugdcommissie           jeugd@groot-zuideveld.nl

Deze activiteiten willen wij graag vastleggen en wij willen foto's maken. Is dit akkoord? Lever het formulier in via je trainer:AVG formulier jeugdleden